Sla navigatie over

Zomermarkten in Eeklo

MARKTEN EN KINDERNAMIDDAG OP ZATERDAG 5 AUGUSTUS

Op zaterdag 5 augustus is er heel wat te doen in Eeklo. Op het Herbakkersplein wordt de boekenmarkt gecombineerd met een Zuiderse markt. In de namiddag kunnen kinderen (en ouders) terecht in het centrum van Eeklo om er volop te spelen.

Zomerse markt op zaterdag 5 augustus

Op zaterdag 5 augustus gaan we de zuiderse toer op en wordt de boekenmarkt gecombineerd met een Zuiderse markt. Tapas, zuiderse wijn, paella, zeepjes, olijfolie… We laten de zon extra hard schijnen op het Herbakkersplein! De markt vindt plaats naast de maandelijkse boekenmarkt, van 10.00 uur tot 14.00 uur.

We zoeken ook nog standhouders voor deze Zuiderse markt. Zij kunnen zich inschrijven tot 19 juli via [email protected]. We voorzien een gratis standplaats en een gratis kraampje op aanvraag.

Kindernamiddag op ceremonieplein

Aansluitend op de Zuiderse markt vindt er op het ceremonieplein (voor het stadhuis in Eeklo) een kindernamiddag plaats. Van 14.00 uur en 17.00 uur kunnen kinderen er worden betoverd door allerlei spannende activiteiten. Van een opwindend springkasteel tot een uitdagend loopfiets- en stepparcours! Er is een gezellig aangelegd grasplein waar kinderen hun verbeelding kunnen laten spreken. Ze kunnen bouwen, creëren en spelen met reuzeblokken en een groot aanbod van ander speelgoed, waardoor er eindeloze mogelijkheden ontstaan voor plezier en interactie met andere kinderen.

Terwijl de jongsten zich vermaken, kunnen de ouders genieten op het terras van de uitgebreide horeca op het marktplein.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder