Sla navigatie over

Feest in Verbauwenbad

FEESTELIJK OPENINGSWEEKEND VERBAUWENBAD

Op zaterdag 9 december en zondag 10 december vieren we tijdens een feestelijk weekend de heropening van het Verbauwenbad. We hebben allerlei activiteiten in petto voor jong en oud.

 • Zaterdag 9 december van 14.00 uur tot 17.00 uur
  Ravot- en familiezwemmen

  Het zwembad wordt een speelparadijs met opblaasbare hindernissen en leuk spelmateriaal. Voor de fanatieke zwemmers is er een speciale zone gereserveerd om ongestoord baantjes te trekken. Ook aan de kleinsten is gedacht: ze kunnen volop geniet van het extra verwarmde ploeterbad! Tickets zijn verkrijgbaar aan de balie van het Sportpark.
 • Zondag 10 december van 9.00 uur tot 12.30 uur
  Ontbijtzwemmen

  Duik de dag in met ontbijtzwemmen! Voor of na een verkwikkende zwembeurt kan je genieten van een verrukkelijk ontbijt in de cafetaria (ook tussen 9.00 uur en 12.30 uur). Volgende ontbijtformules zijn mogelijk.
  • Kinderontbijt: 7,50 euro
  • Relaxontbijt: 18 euro
  • Luxeontbijt: 25 euro

Vooraf inschrijven en betalen is verplicht en mogelijk tot en met woensdag 6 december viawww.eeklo.be/zwembad.

 • Zondag 10 december van 14.30 uur tot 16.30 uur
  Gratis spelnamiddag met de sportclubs
  :

Extra opening op zondagnamiddag met verschillende activiteiten georganiseerd door duikclub De Kreeft, de Actieve Duikschool, Mega Zwemteam en MZV Waterpolo. De concessiehouder van de cafetaria voorziet een gratis pannenkoek voor iedere deelnemer.

Inkom is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk wegens beperkte capaciteit. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 9 december om 23.00 uur op www.eeklo.be/zwembad.

Opgelet: voor minderjarigen die deelnemen aan de duikinitiaties vragen we een ondertekend toestemmingsdocument van een ouder of voogd. Deze documenten kan je downloaden via www.eeklo.be/zwembad.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder