Sla navigatie over

Wijshoppenineeklo

#WIJSHOPPENINEEKLO BELOONT KLANTEN MET ELEKTRISCHE FIETSEN EN VERWENPAKKETTEN

De actie #WijShoppenInEeklo werd op zaterdag 24 juni met een succesvolle braderie afgerond. De actie was een samenwerking tussen Horeca Meetjesland, de donderdagmarkt, de detailhandel en Stad Eeklo met ondersteuning van provincie Oost-Vlaanderen. #WijShoppenInEeklo had als doel de Eeklose klanten zowel de lokale horeca, detailhandel en donderdagmarkt in ons kernwinkelgebied te laten ontdekken en vooral de klanten aan te moedigen om combinatiebezoeken te maken.

Om deel te nemen aan de actie moest men zes verschillende stickers verzamelen, waarvan elke sector zijn eigen unieke stickers had. Zo was een bezoek aan alle drie de partners noodzakelijk om een volle spaarkaart te bekomen. De zoektocht naar de zes stickers was een uitdaging die een driehonderdtal Eeklonaars succesvol hebben voltooid. Evenwel zullen we voor de actie van volgend jaar voor een eenvoudiger concept gaan maar toch altijd blijven inzetten op de samenwerking tussen horeca, marktkramers en detailhandel.

Uit de inzamelbus werd door een onschuldige hand tien winnaars getrokken. Wilrich Hoens won de elektrische herenfiets, Nathalie Van Quekelberghe mocht de elektrische damesfiets mee naar huis nemen. Acht andere deelnemers wonnen een pakket ter waarde van 200  euro met prachtige producten en waardebonnen van onze deelnemende handelaars, horecazaken en marktkramers. 

Schepen Hilde Lampaert: “Deze nieuwe actie die het accent legt op de samenwerking tussen horeca, marktkramers en detailhandel is zeker voor herhaling vatbaar. We gaan de spaaractie wel eenvoudiger maken zodat méér klanten kans op een mooie prijs maken. En ook volgend jaar willen we afsluiten met een braderie. Na het succes van afgelopen 24 juni willen we op de zelfde weg verder gaan: méér mensen naar buiten trekken en lokaal kopen stimuleren.”


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder