Sla navigatie over

Week van de klant

WEEKEND VAN DE KLANT

Donderdagmarkt 29 september en zaterdag 1 oktober

Net voor het weekend van de klant, op donderdag 29 oktober, bedanken veel marktkramers hun klanten op onze wekelijkse markt.

Want wie is er nu belangrijker voor de marktkramers dan de mensen die wekelijks hun producten kopen op de wekelijkse markt? De marktkramers gaan daarom tot het uiterste om je de beste service te kunnen bieden. Op die dag willen marktkramers al hun klanten extra in de watten leggen en hen bedanken voor het vertrouwen.

Daarnaast organiseert de stad een spaaractie voor een herbruikbare boodschappentas. Verzamel drie stempels bij verschillende marktkramers en ruil je kaart in voor een boodschappentas. Inruilen kan op  donderdag 29 september aan de infostand ter hoogte van het stadhuis, tussen 9 en 12.00 uur.

Ook de lokale handel ontvangt zijn klanten met open armen tijdens het weekend van de klant op 1 en 2 oktober. Er wordt ook dan animatie voorzien in ons centrum. Op 1 oktober van 10u tot 11.30u en van 14.30u tot 16.30u vrolijken de Toâpe Geraapte onze straten op om het winkelen in Eeklo extra muzikaal in de verf te zetten en zij heten iedere klant extra welkom in Eeklo.

 

BOEKENMARKT

Sinds dit jaar werd er maandelijks door VZW de Tinten  – tussen mei en oktober – een boekenmarkt georganiseerd op het Herbakkersplein.

Op de laatste editie van dit jaar, op zaterdag 1 oktober tussen 10 en 14 uur, kan je nog een aantal boeken inslaan. Tal van soorten zijn er in het aanbod, natuurgidsen, romans, reisverhalen, kookboeken, wetenschappelijke boeken, prentenboeken, stripverhalen en nog veel meer.

Wens je zelf nog boeken te verkopen? Dan kan je inschrijven via e-mail [email protected]

Een gedeelte van de opbrengst van de boekenmarkt van 2022 wordt geschonken aan inloophuis VZW Huize Nestelt.

De boekenmarkt gaat in 2023 ook door, vanaf maart tot oktober, iedere eerste zaterdag van de maand.

 

WINTERKERMIS

De jaarlijkse winterkermis die traditiegetrouw doorgaat het derde weekend van oktober, vindt ook dit jaar plaats. De foorreizigers nemen een standplaats in op het markt- en ceremonieplein op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober.

Groot en klein kunnen zich naar hartenlust amuseren: een ritje op de kindermolen, trampolinespringen, smullen van lekkere oliebollen, een viskraam, een schietkraam, lunapark, … en nog zoveel meer!

De kermis is geopend op vrijdag 14 oktober vanaf 16.30 uur, zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober vanaf 14.30 uur.

Op onze kermis is ieder kind welkom! Voor kinderen die liever wat minder prikkels hebben, voorzien we op zaterdag tussen 14.30 en 15.30 uur een prikkelarm moment waar er enkel een start- en eindsignaal zal gebruikt worden, de muziek wordt stiller gezet en de geluiden worden uitgeschakeld.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder