Sla navigatie over

Beestig Eeklo 2024 in de maak...

BEESTIG EEKLO, OPNIEUW EEN BEESTIGE HOOGDAG IN 2024

In 2022 begon het verhaal van Beestig Eeklo. Een echte belevingsdag waarbij dierenvrienden alles te weten komen over hun (huis)dier. De eerste editie in 2022 had 37 standhouders, een duizendtal bezoekers (ondanks het slechte weer) en vond plaats aan de site van het oud zwembad. De tweede editie op 18 juni 2023 vond plaats in het Heldenpark, noteerde 85 standhouders en meer dan vierduizend bezoekers. Kortom het evenement groeit en we willen met Beestig Eeklo het dierenevent van Vlaanderen worden.

Daarom plannen we vol enthousiasme in 2024 weeral een beestige dag onder de noemer Beestig Eeklo. Deze editie wordt nog grootser, nog meer standhouders, nog meer diersoorten om te ontmoeten en een nog groter kloppend hart voor onze dieren. We zetten ook in op meer eet- en drankstands om alle aanwezigen te kunnen bereiken. De locatie blijft het feeërieke Heldenpark. Noteer alvast zondag 16 juni 2024 van 11.00 tot 17.00 uur in jouw agenda! Standhouders kunnen inschrijven vanaf woensdag 4 oktober 2023, werelddierendag, via www.eeklo.be/beestigeeklo.

Schepen Hilde Lampaert
“Met Beestig Eeklo 2024 gaan we opnieuw voor een bijzonder evenement dat volledig gewijd is aan onze geliefde twee- of viervoetige vrienden en hun welzijn. Dit evenement belooft opnieuw een dag vol plezier en informatieve activiteiten te worden, allemaal met het doel om de liefde en zorg voor dieren te vieren en te bevorderen. Dierenasiels, informatieve workshops, dierenactiviteiten, dierenartsen en trainers zullen allemaal aanwezig zijn naast de vele dieren natuurlijk. Onze liefde voor dieren is groot en daarom is Beestig Eeklo zo succesvol. We brengen alle dierenliefhebbers samen in de prachtige omgeving van het Heldenpark.  In 2023 bracht Ben Weyts, Minister van Dierenwelzijn, ons een bezoek. Ook voor de editie van 2024 plannen we een bijzondere mysterie gast.”

Een mysterie gast???


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder