Sla navigatie over

De 30 minuten gratis parkeren zijn al goed ingeburgerd en worden goed gebruikt voor korte aankopen in onze stad. Dit is een goede zaak voor de Eeklose economische activiteit. Maar het kan sinds kort met nog meer comfort.  Nu moet je voor elk ticket 30 minuten gratis naar het automaat lopen en daar uw gratis ticket afprinten.  Open Vld Eeklo wil het mogelijk maken dat je ook met de 4411-app gratis kan parkeren.  

Het systeem is eenvoudig; In de betaalde parkeerzone parkeer je het eerste halfuur gratis. Deze gratis tijd kan je ook activeren via de 4411 dienst! Je kan de sessie starten en stoppen via de 4411-app? Stop je de sessie binnen het half uur, dan betaal je helemaal niets (ook geen transactiekosten!). Parkeer je langer dan een halfuur? Dan zal je gratis sessie automatisch betalend worden na 30 minuten. 

Dit systeem werd onlangs in Deinze geïntroduceerd en zou ook meer comfort bieden voor het gratis parkeren in Eeklo.  Open Vld stelt dan ook voor dat het stadsbestuur met de parkeerfirma aan tafel gaat zitten om datzelfde systeem via 4411 mogelijk te maken.  Dit zou een mooie stap vooruit zijn voor het parkeerbeleid in Eeklo.

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder