Sla navigatie over

Extra netto meer op je loonbriefje, ook in Eeklo!

Een moeilijke opdracht daarom is Open VLD Eeklo zo belangrijk in het Eeklose beleid!

Taxshift; Belastingen verlagen. Dat blijft voor ons een van de voornaamste doelstellingen tijdens deze regeerperiode. Om jobcreatie te stimuleren en de loonkosten te doen dalen, voerden we begin 2016 de taxshift in. Naast de daling van de werkgeverslasten stelde de taxshift ook een verhoging van het nettoloon in het vooruitzicht. Na een eerste extra op de loonbrief in 2016, zullen zowel dit jaar als in 2019 de nettolonen stijgen.

De laagste inkomens gaan 146 euro per maand meer krijgen. Dat is op jaarbasis 1.752 euro. We spreken hier over mensen die vaak moeten vechten om op het einde van de maand rond te komen. Die netto rond de 1300 euro verdienen. Als zij 1.752 euro per jaar meer krijgen dankzij de maatregelen van deze regering, dan is dat veel meer dan een dertiende maand. Dan is dat een toename van hun inkomen met meer dan 10%.

OPEN VLD EEKLO Meer jobs in onze stad, méér netto in handen van onze burgers dat kan alleen met Open VLD. De laatste 5 jaar daalde de werkloosheid in Eeklo met 13% en de komende jaren hebben we 30HA KMO op de agenda gezet. Maar we willen onze stad nog ondernemersvriendelijker maken en door méér jobs een financieel gunstig klimaat scheppen waardoor belastingverlaging mogelijk wordt! Dat kan, mét Open VLD Eeklo!

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder