Sla navigatie over

Stad zorgt voor aangenaam donderdagmarkten in April

APRIL IS MAAND VAN DE MARKT IN EEKLO

April 2023 wordt uitgeroepen tot de ‘Maand van de Markt’.  Er is heel wat te beleven: je koopt er lokale, verse en kwalitatieve groenten, fruit, vlees, zuivel, maar ook kledij, huisraad en zoveel meer. Het is ook het ideale moment om een marktbezoek te combineren met een bezoekje aan de lokale horeca of een handelszaak!  Doe lokaal en koop op de markt!

Programma:

  • Donderdag 6 april – de paashaas huppelt rond op onze wekelijkse markt en speelt vrolijke lenteliedjes en melodietjes, om de nieuwe lente welkom te heten…
  • Donderdag 13 april – het Gestrand Trio - Blazers die de nodige sfeer brengen op onze wekelijkse markt!
  • Donderdag 20 april - De Vette Pistons – Een kleine fanfare die de nodige ambiance brengt voor marktbezoekers en marktkramers!
  • Donderdag 27 april – Flamingo High - Een schouwspel van steltendans en percussie met veel interactie.

Wie aankopen doet op de markt maakt kans op een mooie prijs!

Per aankoop bij een marktkraam ontvang je een stempel. Bij 3 stempels krijg je – zolang de voorraad strekt – een herbruikbare boodschappentas. De kaarten kan je inruilen aan het kraampje ter hoogte van het Van Hoorebekeplein tussen 9.00 en 12.30 uur.

Daarnaast winnen er wekelijks 6 bezoekers een prijs, geschonken door de stad én de deelnemende marktkramers. 4 bezoekers winnen een pakket bonnen ter waarde van € 100 en 2 bezoekers een gevulde boodschappentas met producten van de markt.

Kortom: in april is er heel wat te beleven op onze wekelijkse donderdagmarkt!

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder