Sla navigatie over

Op 1 rijvak in Eeklo? Waarschijnlijk niet...

Na Open Vld fluit ook NVA de SMS-vrienden terug: "N-VA Eeklo maakt een absolute prioriteit van het realiseren van de Ring".
Het ziet er naar uit dat het herleiden van het verkeer op 1 rijvak tot na de realisatie Ring in de vriezer verdwijnt want er is geen bestuursmeerderheid meer voor het plan van SMS-schepen van mobiliteit Windey dat eerder in het partijblad werd gepubliceerd.
N-va over de doortocht: "We mogen ons echter niet vastrijden en tot stilstand komen... Kleine, realistische ingrepen kunnen nu al de kwaliteit verbeteren... Zoals onze middenberm er vandaag uitziet, kan het niet blijven duren." zegt voorzitter Kristof Hebbrecht
Eerder leek het alsof de meerderheidspartijen het eens waren over het feit dat de Eeklose doortocht op 1 vak zou herleid worden maar de communicatie van SMS, een lokale partij, lijkt dus voorbarig en niet afgetoets met de collega's uit de meerderheid.  Open Vld Eeklo is tevreden dat N-Va de Ring prioritair op 1 zet en het verkeer in Eeklo niet wil laten vastrijden.  
Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder