Sla navigatie over

Winkel In Eeklo, Koop In Eeklo!

Open VLD is tevreden met dit initiatief en wil nog andere acties plannen die het winkelen in Eeklo moet bevorderen. De WIEKIE-bon is de eerste in rij...

Het systeem is eenvoudig; Je wil iemand een cadeautje kopen maar je weet niet meteen waar je die persoon een plezier kan mee doen dan koop je gewoon een WIEKIE-BON aan de balie van het stadhuis, de BIB of in het stadskantoor. Wie zo een bon krijgt zal bij zowat alle deelnemende handelaars, ook de Eeklose marktkramers, de bon kunnen inruilen voor een aankoop.
Ook bedrijven die hun personeel een eindejaarsgeschenk cadeau willen doen of bij speciale gelegenheden hun personeel of klanten in de bloemetjes willen zetten kunnen WIEKIE-bonnen aankopen.

Het idee is niet nieuw en werd al een groot succes in andere gemeenten, vandaar dat ook de Economische Raad en het Eeklose stadsbestuur dit initiatief met steun van de provincie Oost-Vlaanderen in Eeklo lanceren. Na de zomer worden alle handelaars op de hoogte gebracht van de werking van de Wiekie-bon zodat we in de loop van oktober van start kunnen gaan.

De WIEKIE-bon zal ongetwijfeld bijdragen tot de versterking van Eeklo als inkoopstad.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder