Sla navigatie over

Wij shoppen in Eeklo

SPAARACTIE #WIJSHOPPENINEEKLO: HET KLIKT TUSSEN HORECA, MARKT EN DETAILHANDEL

In Eeklo vind je het allemaal: een bruisende horeca, fijne winkeladresjes en een gezellige donderdagmarkt! Ook deze lenteperiode loont het om je aankopen te doen in Eeklo.

Van donderdag 18 mei tot en met zaterdag 24 juni krijg je bij aankoop bij één van de deelnemende zaken een sticker. Heb je een volle spaarkaart met de zes verschillende stickers verzameld? Deponeer deze tegen uiterlijk zaterdag 24 juni om 15.00 uur in de brievenbus op het ceremonieplein aan het stadhuis en maak kans op één van de tien prijzen. Belangrijke tip: onze marktkramers, winkeliers en horeca-uitbaters maken van ons centrum samen een fijne winkelbuurt. Daarom dien je ook aan alle drie een bezoekje te brengen om de zes stickers te bemachtigen.

De hoofdprijzen zijn één elektrische damesfiets en één elektrische herenfiets, aangevuld met prachtige verwenpakketten samengesteld met producten van onze ondernemers, ter waarde van 200 euro. Eén volle spaarkaart is goed voor één deelname en je kan onbeperkt deelnemen. Er is maximum 1 prijs per persoon te winnen. De winnaars worden uitgeloot op de braderie op zaterdag 24 juni. Kom dus zeker luisteren of je bij de gelukkige winnaars hoort!

Eddy De Ketelaere, voorzitter Horeca Meetjesland: “Corona heeft vele wonden geslagen maar ook veel ondernemers aangezet om anders te gaan denken. Toen horeca nog gesloten was en enkel winkels onder verstrengde maatregelen hun deuren openden was vrij snel duidelijk dat de goesting om te gaan winkelen of markt te bezoeken, zonder een koffiemomentje of aperitief of zonder toilet in de buurt, vlug over was. We hebben nu eenmaal drie troeven die van Eeklo een aangename inkoopstad maken: de wekelijkse marktdag, een verscheidenheid van leuke winkels en een ruim aanbod horeca. Om de synergie tussen deze drie groepen nog meer te versterken dagen we de klanten uit om gedurende deze actieperiode een bezoek te brengen aan de deelnemende handelaars en zes puzzelstukken te verzamelen. Wij shoppen in Eeklo en kopen lokaal. Met een beetje geluk val je ook in de prijzen. Welkom in Eeklo."

Schepen Hilde Lampaert: “Met deze actie willen we de samenwerking tussen horeca, detailhandel en de donderdagse markt onderstrepen. Onze Eeklonaars en onze bezoekers kunnen bij hen altijd terecht en wat is er gemakkelijker dan de wekelijkse markt te combineren met andere boodschappen in een winkel en een hapje en drankje achteraf. Het klikt duidelijk tussen deze drie pijlers van onze lokale economie. Deze actie is tot stand gekomen door een goede samenwerking tussen Stad Eeklo, Horeca Meetjesland en de marktkramers.”

De spaaractie #WijShoppenInEeklo is een samenwerking tussen Stad Eeklo, de Economische Raad, Horeca Meetjesland, de donderdagmarkt en de provincie Oost-Vlaanderen.

Meer info op www.eeklo.be/wijshoppenineeklo   


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder