Sla navigatie over

Werken op Ring zorgen tijdelijk voor meer centrumverkeer

Tussen rotonde en Nieuwendorpe worden nieuwe rioolkolken gestoken en het wegdek wordt opnieuw geasfalteerd. De R43 tussen de rotonde en Nieuwendorpe wordt gedurende de periode van de werken eenrichtingsverkeer. Het verkeer wordt omgeleid via R43 en Nijverheidskaai.

RAVERSCHOOTSTRAAT: De Raverschootstraat wordt tijdens de werken afgesloten ter hoogte van de R43 en vanaf eind maart heringericht als verkeersveiliger kruispunt. De Raverschootstraat krijgt een rechts-in rechts-uit structuur. Dwarsbewegingen op dit kruispunt zullen niet meer mogelijk zijn voor gemotoriseerd verkeer. Voor fietsers blijft de oversteek van Ringlaan wel mogelijk, zij kunnen de Ringlaan met het middeneiland in 2 fasen oversteken.

INFORMATIE; Alle bewoners krijgen de komende dagen een brief en voor de handelaars van omgeving Raverschootstraat en bedrijventerrein komt er een informatievergadering om hen zo goed als mogelijk te informeren en te luisteren naar hun bezorgdheden zodat wij waar mogelijk nog aanpassingen in organisatie of bewegwijzering kunnen doen.

Tot slot worden de opleidingswegen goed voorzien van nodige signalisatie!

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder