Sla navigatie over

Opnieuw een POPRAAD

Open VLD: "POPRAAD 2022: Mooi initiatief ter ondersteuning van muzikaal Eeklo."

Bij muziekclub N9, Jeugdhuis de Route en CC De Herbakker leeft sterk het gevoel dat er meer moet samengewerkt worden met lokaal muzikaal talent. ln 2019 werden hierin stappen ondernomen door een eerste Popraad bijeen te roepen. Nu er na corona terug meer perspectief is, lijkt het een aangewezen moment om opnieuw een Popraad te organiseren. Het stadsbestuur draagt 300 euro bij voor de organisatie.  Bekijk ook de facebookpagina van N9.

GEZOCHT: MUZIKANTEN, DJ’S, PRODUCERS EN MULTI-PERFORMERS VOOR IJZERSTERK LOKAAL MUZIEKBELEID

Stad Eeklo, muziekclub N9, cultuurcentrum De Herbakker, Jeugdhuis De Route en steunpunt voor artiesten en muzieksector VI.BE zoeken muzikanten, dj’s, producers en multi-performers om deel te nemen aan de Popraad. Doel hiervan is om te weten te komen welke noden, wensen, dromen en ideeën er leven en aan de hand daarvan te bouwen aan een ijzersterk lokaal muziekbeleid. Een unieke kans dus voor iedereen in Eeklo en omstreken die met muziek bezig is.  De Popraad vindt plaats op:

  • woensdag 14 september om 19:30 uur
  • in N9 Fabriek, Molenstraat 31 in Eeklo

Leden uit de lokale muziekscene zijn er welkom om te praten over de resultaten van een enquête die ze in de aanloop naar de Popraad konden invullen, ervaringen uit te wisselen en samen te brainstormen over het muziekbeleid.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder