Sla navigatie over

Sportpark herschikt ruimtes

NOG MEER SPORT- EN VERGADERRUIMTE IN HET SPORTPARK

Op 5 september 2022 werd het mooie Sportpark aan de Burgemeester Lionel Pussemierstraat uitgebreid met een nieuwe polyvalente zaal, vlak naast de onthaalbalie.

De zaal is 190m² groot en uitgerust met airco en een sporttegelvloer. Dit maakt ze uitermate geschikt voor dans, sport en spel. De ruimte beschikt ook over tafels, stoelen, een beamer en een scherm waardoor ze perfect als vergaderruimte kan fungeren. Geen overbodige luxe in het druk bezette Sportpark!

Speciaal voor de sportverenigingen werd er ook een nieuwe krachtzaal ingericht. Een deel van de fitnesstoestellen uit de oude zaal kwam hier terecht, enkele andere toestellen werden aan het opvangcentrum ‘Rode Kruis’ Eeklo geschonken.

En ook voor de particuliere (kracht)sporters is er een mooi project op komst in het najaar. Op de oude zwembadsite in de Oostveldstraat 164 zal een outdoor fitnessparcours gerealiseerd worden, waar alle liefhebbers gratis aan hun conditie kunnen werken. 

Reserveren kan via www.sporteeklo.recreatex.be of in het secretariaat van de sportdienst. Meer informatie over alle accommodaties via www.eeklo.be/sport
Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder