Sla navigatie over

Sint komt naar Eeklo

BEZOEK VAN DE SINT AAN EEKLO OP ZATERDAG 19 NOVEMBER 2022

De Sint is op doortocht in ons land en kan hierbij uiteraard de stad Eeklo niet vergeten. Op zondag 13 november komen de Sint en Pieten aan in Eeklo. Op zaterdag 19 november volgt een heus feest!

De intrede in onze stad gebeurt per boot. De Sint komt aan in de Eeklose Jachthaven op zondag 13 november 2022 om 14 uur. Het stadsbestuur en het bestuur van jachtclub vzw EYK  zorgen voor een officieel welkom in onze stad. De Sint neemt even de tijd om met de kinderen te praten en hun tekeningen in ontvangst te nemen.

Daarna start voor de Sint een drukke periode, maar zaterdag 19 november bewaart hij exclusief voor de Eeklose kinderen. Tussen 9 uur - 12 uur en 14 uur - 16 uur zorgt de Goedheiligman in samenwerking met de Eeklose jeugddienst voor leuke animatie in De Blokhutten (Sportlaan 25 – ruime parking aan het Sportpark). Iedereen krijgt daarnaast ook de kans om persoonlijk bij de Sint langs te gaan voor een kort gesprekje. Elk kind ontvangt een mooi geschenkje van de Pieten!

Het feest is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Inschrijven kan tot en met  zondag 13 november 2022 via de website www.eeklo.be/vrijetijd of www.eeklo.be/sint of op de jeugddienst (Kerkstraat 121).


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder