Sla navigatie over

Seniorenweek in LDC Zonneheem

SENIORENWEEK IN LDC ZONNEHEEM

Deze week is er seniorenweek.

In Eeklo wordt deze specifiek in het LDC Zonneheem gevierd.

Vanuit het Noodfonds kwam een bedrag van 16.000 euro goed van pas: dit bedrag werd gedeeltelijk gespendeerd aan de organisatie van de seniorenweek. We kunnen elke dag minstens 1 mooie activiteit aanbieden: zo kwamen Sergio en Evelien Cannoot optreden, en komt Prof. Luc Van De Ven een lezing rond troost geven.

Een deel van het Noodfonds werd eerder gespendeerd aan de aankoop van tafels en stoelen voor het buitenterras, welk vanaf corona meer gebruikt wordt en dus een opnetbeurt kon gebruiken.

 

Op dinsdag is er opendeur. Het LDC gooit de deuren wagenwijd open en ontvangt iedereen met open armen. Je krijgt er info over alle lessenreeksen en activiteiten én de gloednieuwe seniorengids wordt er aan het grote publiek voorgesteld.

De seniorengids is niet alleen een nieuwe versie, maar is ook gemaakt in een gedeeltelijk nieuw concept. Waar de seniorengids vroeger enkel over het LDC ging, werd de opgenomen info deze keer opengetrokken naar àlle activiteiten van de stad, Wijkcentrum De Kring, de sportdienst, de dienst cultuur en de bib voor deze doelgroep. Je vindt er ook een overzicht van alle mogelijke dienstverlening: kortom: een beknopte gids voor alle senioren!

 

Voor alle info in verband met de activiteiten, verwijzen we graag naar de balie van het Zonneheem, elke voormiddag van 9 tot 13 uur, of op [email protected].

De seniorengids vind je deze week in het LDC Zonneheem, nadien aan verschillende stadsbalies.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder