Sla navigatie over

Politiekantoor verkocht voor slechts 931.000 euro

VERKOOP VOORMALIGE POLITIEKANTOOR

De politiezone Meetjesland Centrum huisvest in de Raverschootstraat 67. Het voormalige politiekantoor in de Tieltsesteenweg 16-20 staat te koop. Het is een centraal gelegen site van +/- 5.370 vierkante meter.

Covast

Stad Eeklo ging de samenwerking aan met COVAST, het online biedingsplatform dat gespecialiseerd is in het begeleiden van overheden bij hun vastgoedtransacties. De instelprijs werd bepaald op 1.150.000 euro. De verkoop gebeurt zonder het opleggen van bijkomende voorwaarden, het geldende Ruimtelijk Uitvoeringsplan dient als stedenbouwkundig kader.

Woonsite in het stadscentrum

Mevaco Projects BV uit Aalter bracht het hoogste bod uit, ter waarde van 931.000 euro. Dit bod wijkt af van de instelprijs. Gelet op de EPC-waarde en het asbestattest van Tieltsesteenweg 16-20, is na onderling overleg tussen de stadsadministratie en COVAST gebleken, dat dit een aanvaardbaar bod is.
Het ontwerp van de akte verschijnt op de gemeenteraad van september 2023, vervolgens kan er een plan opgemaakt worden voor de invulling van deze site binnen het RUP. De maximale woningdichtheid ligt vast op 20 woningen. Het is een mooie locatie, middenin het centrum met tal van mogelijkheden.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder