Sla navigatie over

Politiekantoor te koop...

EERSTE BIEDINGSRONDE VOORMALIG POLITIEKANTOOR

Tot en met donderdag 13 april loopt de eerste biedingsronde voor het voormalig politiekantoor (Het Witte Huis) in de Tieltsesteenweg.

De startprijs werd bepaald in de gemeenteraad van 24 oktober 2022 en bedraagt 1,15 miljoen euro. Het perceel is +/- 5.370 m² groot en is stedenbouwkundig opgenomen als stedelijk woonproject.

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van Covast, www.covast.be. Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen via een vastgoedmakelaar naar keuze, die geregistreerd is bij Covast.

Na afloop van deze eerste biedingsronde zal dan in overleg met Covast een tweede fase gestart worden (biedingen onder gesloten omslag).

Schepen Danny Plaetinck:” “Op het voormalige politieterrein kan een nieuw interessant woonproject tot leven komen. Deze buurt wordt een mooi stadsdeel, met het oeverpark, het project Van Damme, een geplande nieuwe wijk, de fiets- en wandelassen die in het gebied verweven worden. De nabijheid van de op- en afrit van de toekomstige Ring is zeker ook een pluspunt. Het is nu aan de ontwikkelaars om een correcte prijs te berekenen voor de aankoop van de site, en om de kwaliteiten ervan maximaal te benutten. We kijken al uit naar het resultaat!”


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder