Sla navigatie over

Piaf-kaart verdwijnt uit Eekloos straatbeeld...

Houders van een Piaf-kaart kunnen de parkeerkaart niet langer heropladen via de balies van stadsbestuur dat besliste het College van Burgemeester en schepenen nadat de firma die de toestellen beheert mededeelde deze dienstverlening eind april te stoppen. De tijd die nog rest op de Piaf-kaart kan opgebruikt worden als geldig betaalmiddel.

Christophe De Waele (Open Vld): "We wisten al langer dat dit toestel zou verdwijnen maar het is jammer dat de Piaf-houders niet tot eind april kunnen bijladen. Het is immers het enige toestel waarmee je gepast kan betalen (enkel de tijd die je parkeert).

Het stadsbestuur zal dan wel een campagne lanceren om met 4411 te betalen maar dat wordt voor de gebruiker duurder gelet op het feit dat er een kost van 0,25 euro per parkeersessie wordt aangerekend. Ik zou het bestuur dan ook willen voorstellen om als tegemoetkoming in de kostprijs van de Piaf-kaart de houders ook tijdens de maand april te laten opladen."

Er zijn naar schatting nog meer dan 1000 Piaf-kaarten in omloop. Terugbetaling van tegoeden of kostprijs Piaf-kaart is niet mogelijk daarom worden al sinds vorig jaar geen nieuwe Piaf-kaarten meer verkocht. Het tegoed op de Piaf-kaart kan nog opgebruikt worden.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder