Sla navigatie over

Opendeur in Academies

OPENDEURDAG KUNSTACADEMIE

Op zaterdag 6 mei gooit de Kunstacademie alle deuren open! Kom die dag tussen 10.00 en 15.00 uur in de Kunstacademie in Eeklo snuisteren tussen de verf en de klei, leg je oor te luister en kom ogen tekort! Geniet van de talrijke opleidingsmogelijkheden die de Kunstacademie aanbiedt.

Iedereen vanaf 6 jaar die staat te trappelen om zich artistiek en creatief uit te leven, kan terecht in de Kunstacademie. Dankzij de opleidingen ARTuur, Beeld, Muziek en Woord kan je je talenten verfijnen en je horizon verruimen. Maar de opleidingen van de Kunstacademie zullen vooral je passie prikkelen naar meer, beter of anders. In ruil verwachten we van de leerlingen een gezonde dosis nieuwsgierigheid en goesting om actief bezig te zijn met beeld, muziek of woord. Schrijf je in bij de Kunstacademie en start een boeiende verkenningstocht in de wereld van de kunsten!

Tijdens de opendeurdag kan je kennismaken met het volledige aanbod van de Kunstacademie. Alle leerkrachten en leerlingen staan voor je klaar met informatie en uitleg over de diverse mogelijkheden. Ook het secretariaat geeft antwoord op al je vragen en je kan je die dag ook inschrijven voor het volgend schooljaar.

Danny Plaetinck, schepen van cultuur en kunstacademie: “Onze Eeklose Kunstacademie mag zich zonder schroom tot een van de beste in Vlaanderen rekenen. KA! met uitroepteken. De aanpak, de ruimte voor experimenteren, het prikkelend ontdekken, het is het resultaat van een sterke visie op wat kunstonderwijs moet betekenen. Laat je verwonderen door de warme, bruisende sfeer die je hier tegemoet komt!”


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder