Sla navigatie over

Open VLD staat borg voor voldoende en kwaliteitsvolle kinderopvang

Ann Van den Driessche is de vrouw die de laatste jaren zeer geëngageerd gezorgd heeft voor onze kinderen. Er werd niet alleen geïnvesteerd in de opleiding en aanvaarding van een dertigtal goede begeleiders, ook alle bestaande BKO's kregen jaarlijks een upgrade zodat ze echt mee zijn met hun tijd. Weinig gemeenten doen Eeklo na als het op kinderopvang gaat. Eeklo scoorde ook heel goede punten telkens de kinderopvang werd beoordeeld.

Onlangs werd de Zuiderzon geopend, een nieuwe kinderopvang tussen Stationsstraat en Zuidmoerstraat in het centrum van Eeklo. Dankzij een goede samenwerking tussen OCMW met voorzitter Danny Smessaert en de stad Eeklo is er sinds kort plaats voor een 100-tal kinderen in een verbouwd Beukenhof.

Maar dat was voor Ann Van den Driessche niet genoeg, ook de kinderopvang in St Jozef, De Meibloem, was aan een upgrade en uitbreiding toe. Die werd gevonden in een herbestemming van de oude St Jozefskerk. Een plan werd opgemaakt en als alles goed gaat dan kunnen 100 kinderen vanaf september voor en na school terecht in een nieuw en groter onderkomen die kwalitatief behoort tot de betere in onze regio!

Voor en Naschoolse opvang is voor Open VLD heel belangrijk vandaar dat er in deze legislatuur, en als het aan Open VLD ligt ook in de volgende, blijvend za ingezet worden in voldoende en kwalitatieve opvang voor de jongsten onder ons.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder