Sla navigatie over

Kunstdag voor kinderen

KOM EEN HELE DAG NAAR KUNSTENDAG VOOR KINDEREN IN EEKLO

Op zondag 20 november kan je in Kunstacademie Eeklo terecht voor de 11e editie van Kunstendag voor Kinderen. Na een coronaproof programma in 2021, zijn kinderen én ouders opnieuw welkom!

Voor het eerst organiseren zes Eeklose organisaties niet enkel workshops in de namiddag, maar ook een warm aanbevolen familiefilm in de voormiddag. Kom met het ganse gezin kijken naar ‘Gus’, een grappige animatiefilm die in het teken staat van ‘Natuur’ en ‘Natuurtalent’ (de thema’s van Kunstendag voor Kinderen 2022). Na de film kan je je honger stillen door een frietje te kopen bij ’t Frietpaleis.

In de namiddag kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar zich uitleven in verschillende workshops. Leer je graag de kneepjes van het dj-vak? Of heb je altijd al eens een film willen maken? Sta je graag op de planken? Of ben je eerder geïnteresseerd in muziek? Voor de kinderen die graag aan de slag gaan met verschillende materialen, schaar en lijm staan er ook twee workshops ‘beeld’ op het programma. Kortom, voor elk wat wils!

De inkomhal van de Kunstacademie wordt omgebouwd tot een gezellige bar, waar iedereen terecht kan voor een drankje en pannenkoek. Je kan je daar ook laten schminken en De Speelbazaar voorziet een speelhoek en knutselactiviteit voor de allerkleinsten.

 

Praktisch

Zondag 20 november

Deuren open vanaf 10.30 u

Programma van 11.00 u tot 17.00 u

Kunstacademie Eeklo, Pastoor De Nevestraat 26, Eeklo

 

Tickets

 Film (kinderen en volwassenen): € 5 / € 1,25 (UiTPAS met kansentarief)
1 workshop (enkel kinderen): € 4 / € 1 (UiTPAS met kansentarief)
2 workshops (enkel kinderen): € 6 / € 1,50 (UiTPAS met kansentarief)

 

Ontdek het volledige programma en koop tickets via www.ccdeherbakker.be.

Kunstendag voor Kinderen in Eeklo is een organisatie van CC De Herbakker, Kunstacademie, jeugddienst, bibliotheek, Speelbazaar en muziekclub N9.

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder