Sla navigatie over

Kinderopvang Eeklo is de beste van onze regio

Ann Van Den Driessche is al 18 jaar schepen van kinderopvang en heeft al een voortreffelijk palmares opgebouwd en met haar beleid de stad Eeklo aan de top gezet van kwalitatieve en moderne opvang voor kinderen tijdens vakanties en buiten de schooluren.

In 2002 bescheiden begonnen met een erkenning voor 16 kinderen en 2 begeleidsters in het paviljoen Meibloem is Ann nu politiek verantwoordelijk voor maar liefst 5 kinderopvangen met 38 bekwame begeleiders die samen een veilig onderkomen zijn voor 400 kinderen om zo de ouders het comfort te bieden dat hun kinderen in goede handen zijn terwijl zij gaan werken.

De kinderopvang is dus niet alleen een positief en aangenaam kindergebeuren maar ondersteunt ook de economie en werkgelegenheid in onze regio.

Ook dit jaar bouwde Ann Van den Driessche verder. Zo opende begin dit jaar de vernieuwde kinderopvang Zuiderzon in de voormalige site van jeugdhuis Beukenhof. Ruimtelijk werd de opvang een stuk groter en de capaciteit bijna verdubbeld. Ondertussen werd ook gebouwd aan het Sportpark waar de voormalige kinderopvang Blokhutten geïntegreerd werd en zo het comfort van kinderen en ouders aanzienlijk vergroot werd en we binnenkort kunnen klinken op alweer een nieuwe kinderopvang voor 100 kinderen. Wie dacht dat de schepen nu op haar lauweren zou rusten heeft het mis, deze week mocht zij een nieuw en uniek project voorstellen aan de pers. De verbouwing van leegstaande kerk St Jozef tot kinderopvang voor de stad Eeklo.

Dankzij de mateloze inzet van de coördinatoren en begeleiders kijkt Ann, als een fiere schepen, de toekomst tegemoet.

Wenst u meer info over de kinderopvang in onze stad, surf dan naar www.eeklo.be/bko

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder