Sla navigatie over

Kerstactie 2022

Kerstactie “Win de vitrine”: meer dan 10.000 euro aan prijzen te winnen!

Van 1 december 2022 tot en met 4 januari 2023 organiseert het stadsbestuur in samenwerking met de deelnemende handelaars opnieuw de kerstactie “Win de vitrine”. Deelnemen wordt nog leuker want we voorzien dit jaar dubbel zoveel prijzenpakketten én je hebt niet 20 maar 10 stempels nodig voor een volle spaarkaart. Voor de kinderen voorzien we opnieuw een leuke tekenwedstrijd en een bezoekje van de kerstman.

Dit jaar kan je ook stemmen op de mooiste kerstetalages bij de deelnemende handelaars. We bekronen de drie mooiste etalages. Zo moedigen we de handelaars aan om de kerstbeleving in onze stad te vergroten én belonen we hen ook voor hun inspanningen.

Kerstvitrine met prijzenpakket in Boelare 9

Dankzij de gulle sponsoring van de deelnemende handelaars kunnen we terug een mooi gevulde vitrine aanbieden. Stad Eeklo legt daar nog eens 1.600 euro aan Eeklobonnen bovenop en zo zijn er weer voor meer dan 10.000 euro aan prijzen te winnen.

Ook dit jaar is een leegstaand pand, ditmaal in Boelare 9, ingekleed als kerstvitrine waarin alle gesponsorde en te winnen producten worden tentoongesteld.

Nieuw: 10 stempels en dubbel zoveel prijzenpakketten

Om de wedstrijd nog toegankelijker te maken, wordt het dit jaar makkelijker om deel te nemen en dus ook te winnen. Er zijn dubbel zoveel prijzenpakketten én je hebt dit jaar niet 20 maar 10 stempels nodig om deel te nemen. Per aankoop van vijf euro bij de deelnemende handelaars, krijg je een stempel op je spaarkaart. Een volle spaarkaart is telkens één kans op één van de prijzen in de kerstvitrine.

Volle spaarkaarten kan je tot 11 januari 2023 deponeren in de kerstbrievenbus aan het Stadhuis of afgeven aan de balie van het STIP, het Stadskantoor of het Jeneverhuis.

Nieuw: stem op de mooiste kerstetalage!

Nieuw dit jaar is de wedstrijd voor onze deelnemende handelaars. Elk jaar spenderen zij veel tijd en energie in een mooie etalage en dit jaar bekronen we de drie mooiste etalages. Stem voor jouw favoriete etalage via de QR-code op onze affiche, het formuliertje in het Eikenblad of www.eeklo.be/kerstactie. Wie stemt, maakt kans op een Eeklobon van 25 euro.

Kleurwedstrijd en bezoek van de kerstman

Voor de kinderen organiseren we ook dit jaar een kleurwedstrijd met tal van mooie prijzen zoals een kinderfiets, een gepersonaliseerde taart, strips, boeken en nog veel meer!
Alle kinderen die op 22 december tussen 15.30 en 17.00 uur hun tekening komen afgeven bij de kerstman aan het Stadhuis, ontvangen een traktatie. Ze kunnen zich ook laten schminken door de kerstvrouw en nagels laten lakken door een kerstelfje. Om 17 uur kiest de kerstman de winnaars van de kleurwedstrijd.

De kleurplaten vind je bij de deelnemende handelaars, het STIP (Bib), Jeneverhuis en Stadskantoor. Wie er op 22 december niet bij kan zijn en wil deelnemen aan de wedstrijd, kan de tekening vóór donderdag 22 december deponeren in de kerstbrievenbus op de Markt of afgeven in het STIP, Molenstraat 36 of het Stadskantoor, Industrielaan 2.

Kerstsfeer in Eeklo

Geen kerstsfeer zonder kerstboom en verlichting. Dit jaar prijkt op de Markt en op het plein in Balgerhoeke een grote kerstboom. Het mooie exemplaar in Balgerhoeke werd dit jaar geschonken door Klaus Karl, Olivia en Rita Van de Keere

Ook Eeklo wil zuinig met energie omgaan en zorgt daarom dat alle openbare kerstverlichting en -versiering led is. Waar mogelijk, zal de kerstverlichting samen met de straatverlichting uitgaan tussen middernacht en 5 uur ’s ochtends. De kerstverlichting zal branden vanaf 7 december.

Meer info

Alle info over de actie, zoals onder andere de deelnemende handelszaken, de prijzenpot en de kerstsponsors vind je op www.eeklo.be/kerstactie.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder