Sla navigatie over

Infomarkt buurtenmonitor

VIJF INFOMARKTEN OVER BUURTENMONITOR IN NOVEMBER

Het stadsbestuur organiseert tussen donderdag 17 november en zaterdag 26 november vijf infomarkten op verschillende locaties in Eeklo over de resultaten van de Buurtenmonitor.

Begin 2022 vulden 800 Eeklonaren de enquête voor de Buurtenmonitor in. Eeklo werd daarbij opgedeeld in zeven buurten. Daarin werden inwoners bevraagd over hun tevredenheid over de buurt: woning en woonomgeving, de voorzieningen, veiligheid, mobiliteit/verkeer, betrokkenheid van het stadsbestuur.

Naast de resultaten van de enquête, kunnen inwoners tijdens de infomarkten ook kennis maken met bestaande buurtwerkingen en met de diverse vormen van participatie die we vanuit de stad organiseren. Je kan je mening geven over de resultaten en over een aantal ideeën die voor jouw buurt kunnen uitgewerkt worden. Op elke infomarkt vind je alle info over elke buurt. Je kan tijdens de infomarkten binnenspringen wanneer het jou past.

Alle inwoners krijgen begin november een uitnodiging in de brievenbus met alle praktische informatie. Meer info via www.eeklo.be/buurtenmonitor.

Data en locaties

Donderdag 17 november – 17 tot 20 uur – Sportpark, Burg. Lionel Pussemierstraat

Maandag 21 november – 17 tot 20 uur – Jeugdcentrum Kubiek, Kerkstraat

Dinsdag 22 november – 17 tot 20 uur – Wijkcentrum De Kring, Zuidmoerstraat

Donderdag 24 november – 17 tot 20 uur – school Sint-Jozef, Abdijstraat

Zaterdag 26 november – 10 tot 13 uur – BKO Kinderpoort, Balgerhoeke

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder