Sla navigatie over

Handelsgids bekroont vriendelijkste handelaar Eeklo

In totaal maakten er in Eeklo tientallen handelaars kans op de felbegeerde titel van Vriendelijkste Handelaar 2019. Iedere handelaar kan deze Award winnen. Enige voorwaarde is dat de KMO op Handelsgids.be staat, anders kan men niet online een quotering uitbrengen. Het beloofde van tevoren een spannende titelstrijd te worden, want de vorige 4 jaar lagen de hoogste scores kort bij elkaar.

In Eeklo mag Jacqueline Smitz zichzelf de vriendelijkste handelaar van Eeklo noemen. Jacqueline, bijgestaan door een al even gedreven Julie, weet als geen ander hoe zij haar klanten de nieuwe trends en collecties in lingerie, badmode en nachtkledij voor dames en heren kan aanraden. De lokale economie blijft iets uniek. Het stadsbestuur ijvert ervoor om de handel steeds te blijven stimuleren. Studies bevestigen dat vriendelijkheid één van de belangrijkste aspecten is bij het zakendoen. Buiten service en vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie staat klantvriendelijkheid nog steeds op de eerste plaats bij de particulier. Dat is de hoofdreden waarom hij of zij blijft kopen of een beroep doet op de lokale handelaar. Apotheek Hilde Maeyens, Deli-Kaas en De Feestwinkel zijn geëindigd als de laureaten van de verkiezing.

“Om verkozen te worden tot Vriendelijkste Handelaar en de gelijknamige trofee mee naar huis te mogen nemen, kan iedere handelaar die dat wenst zich registreren bij Handelsgids en reviewkaartjes aanvragen”, aldus zaakvoerder Luc Verheyden. “We werken ieder jaar met een systeem van scores en reviews. Elke handelaar op Handelsgids.be kan het hele jaar door via reviewkaartjes met unieke codes een score op 10 krijgen van zijn klanten. Aan de klanten wordt dus gevraagd hun ervaring bij een handelaar te quoteren en een review te geven. Enkel echte klanten kunnen dus een score geven.”

De Vriendelijkste Handelaar van 2019 ontvangt een mooie Award die ze in hun zaak kunnen tentoonstellen. Verder kregen de winnaars een extra reclamebudget voor Handelsgids.be t.w.v. €600. De laureaten, 2de, 3de en 4de plaats kregen ook een oorkonde en een mooi reclamebudget bij Handelsgids t.w.v. €300.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder