Sla navigatie over

Festival van Vlaanderen in Eeklo

A NIGHT IN PARIS IN DE KAPEL VAN TEN DOORN IN EEKLO

Ook dit jaar strijkt het Festival Van Vlaanderen neer in de kapel van College Onze Lieve Vrouw ten Doorn voor een klassiek concert.

Stad Eeklo is verheugd om een avond gevuld met klassieke muziek van internationaal topniveau te kunnen organiseren in samenwerking met partners College ten Doorn en Psychiatrisch Verzorgingstehuis Sint-Jan.

Dit jaar vindt het concert plaats op donderdag 13 oktober (om 20 uur) en komt B’Rock, het meest avontuurlijke barokorkest van ons land ons vergasten op A Night in Paris. De eminente blazers van B’Rock spelen die avond muziek die eind negentiende eeuw werd gespeeld door de Parijse Société de musique de chambre pour instruments a vent…Zo staat er Bach, Beethoven, Barthe en Rubinstein op het programma. Alle werken worden gespeeld op historische instrumenten wat de ongekende kleurenpracht van het repertoire alleen maar ten goede komt.  

Tickets kosten € 16 en € 11,50 voor wie jonger is dan 26. Wie een UiTPAS met kansentarief heeft, betaalt slechts € 4.

“Ook nu weer willen we graag jonge mensen warm maken voor klassieke muziek en de kapel van College Onze Lieve Vrouw ten Doorn is ook akoestisch één van de beste concertlocaties voor klassieke muziek in Eeklo”, aldus José De Busschere van het festivalcomité.  

 

Tickets kan je bestellen via tickets.eeklo.be of [email protected]. Er zijn slechts 200 plaatsen in de beschermde kapel van Onze Lieve Vrouw ten Doorn, dus wees er snel bij!

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder