Sla navigatie over

Evenementen in Eeklo digitaal aanvragen

STAD EEKLO LANCEERT DIGITAAL EVENEMENTENLOKET

Wie een fuif, fietstocht, markt of buurtfeest organiseert heeft daarvoor de toestemming van stad Eeklo nodig. Je aanvraag voor de vergunning indienen kan voortaan gemakkelijk via het digitaal evenementenloket.

Met het nieuwe systeem is de aanvraagprocedure sterk vereenvoudigd. Alle nodige vergunningen (bijv. ook geluidsafwijking, inname openbaar domein, parkeerverbod) kan je gemakkelijk met één digitaal formulier aanvragen.

Het digitaal loket kan je altijd en overal gebruiken, met je smartphone, pc of tablet. Het loket zorgt daarbij voor een digitale doorstroom van informatie naar zowel de stad als de brandweer en de politie.

De aanvraag moet tijdig gebeuren, minstens 60 dagen vooraf. Voor evenementen met meer dan 500 bezoekers vragen we om de aanvraag 3 maanden vooraf te doen.

Je aanvraag indienen kan via www.eeklo.be/evenementen.

https://www.youtube.com/watch?v=-c0lAL23PJk

Schepen van evenementen Danny Smessaert: ‘Met het nieuwe digitaal platform zetten we een grote stap naar de verdere digitalisering en de administratieve vereenvoudiging van  evenementen. Elke betrokken partij is meteen op de hoogte van de aanvraag. Iedereen vaart hier wel bij.’


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder