Sla navigatie over

Eeklose gratis lusbus wordt realiteit: Welkom Eeklobus!

Het is een proefproject dat mits voldoende succes kan uitgerold worden tot een dagelijks vervoermiddel in Eeklo. Een lusbus die je van de ene naar de plaats brengt en gratis is. Het is één van de manieren waarop we het aantal auto's in het centrum willen laten afnemen. Maar het is ook de manier om meer mensen naar het centrum te brengen voor een bezoek aan de wekelijkse markt of voor een winkelbezoek.

Nieuwe ploeg maakt werk van beloften;

Dankzij de samenwerking Open VLD-SMS en Groen is dit niet langer fictie maar wordt de Eeklose lusbus in praktijk gebracht!

Persbericht Stad Eeklo:

Stad Eeklo wil inzetten op vervoer voor inwoners. Tijdens de zomermaanden juli en augustus rijdt er een Eeklobus doorheen het centrum. Het stadsbestuur wil zo de inwoners de kans geven om op marktdag en in het weekend langs te komen naar het centrum en Eeklo te beleven. De Eeklobus rijdt telkens op donderdagvoormiddag, tussen 8 en 12 uur en op zaterdagnamiddag, tussen 14 en 18 uur.

De Eeklobus zal voor het eerst uitrijden op donderdag 2 juli. De Eeklobus stopt op diverse plaatsen. Onderstaand kan je de route terugvinden. Je hoeft niet te reserveren, je moet gewoon aan de halte gaan staan.

Indien je met een rolwagen komt dan moet je op voorhand reserveren, telefonisch op het nummer 09 377 02 46 of via e-mail op [email protected]. De week van 27 juli tot en met 3 augustus is LDC Zonneheem gesloten, hierdoor moet je uiterlijk vrijdag 24 juli reserveren voor ritten voor rolwagens tijdens de sluitingsweek.

GRATIS: Het gebruik van de bus is gratis. Er worden 2 bussen ingelegd op donderdag en 1 bus op zaterdag. De meest recente informatie kan je terugvinden op www.eeklo.be/eeklobus

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder