Sla navigatie over

Eeklonomie organiseert Feel Good op 25 maart!

De stad Eeklo en de economische raad willen de Eeklose detailhandel ondersteunen door hen meer onder de aandacht te brengen en hen de kans te geven om hun zaak aan een breed publiek voor te stellen. De dienst economie diende voor dit event een dossier voor projectsubsidie in bij de Provincie Oost-Vlaanderen. De provincie kende daarvoor een subsidie van € 2.100 toe.

ZONDAG 25 MAART Op zondag 25 maart 2018 wordt voor het eerst het ‘Eeklo, feel good-event’ georganiseerd door de dienst economie en de economische raad, met de bedoeling Eeklo als winkelhart van het Meetjesland te promoten. Het event vindt plaats in het mooie decor van de Salons Mimosa.

PROGRAMMA • 14 uur: ontvangst en bezoek aan de standjes van 19 handelszaken • 15 uur: modeshow • 15.15 uur tot 18 uur: verder doorlopend bezoek aan de standjes • 17 uur: dansoptreden van S-Pression

De Eeklose handelaars reageerden bijzonder enthousiast: maar liefst 19 handelaars nemen aan het event deel! Voor de modeshow nemen volgende handelszaken deel: Mooi!, Chloë, Pand 12, Polly Magoo, FIT, ceremoniekledij De Baerdemaeker, Dekoninck, Stretto, juwelen Huysman, optiek Matuszczak, lingerie Audace en optiek Demeester.

Deze handelszaken vindt men ook terug in de zaal waar de standjes opgesteld zijn, aangevuld met: patisserie Nicolas, florist Jan, banketbakkerij De Sutter, KittyCorner, het Bladmotief, Riad Nagiba en Mimosa. Sara Mussche zal met haar showteams van dansschool S-Pression het geheel een extra uitstraling geven.

GRATIS INKOM EN KANS OP 1000 EURO AAN WAARDEBONS De inkom is gratis. Door je in te schrijven via het formulier op eeklo.be/feelgood, maak je kans op € 1.000 aan waardebonnen. Inschrijven is niet verplicht.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder