Sla navigatie over

EEKLOBON wordt de nieuwe cadeaubon in Eeklose handelszaken

EEKLO – Vanaf 1 oktober lanceert stad Eeklo de opvolger van de WIEKIE-bon onder de naam Eeklobon. Deze nieuwe, digitale cadeaubon zal ook online kunnen aangekocht worden via de website eeklobon.be, een mooi online platform dat ook alle deelnemende zaken aantrekkelijk in beeld brengt. Bovendien zal de Eeklobon ook voor handelaars een pak gebruiksvriendelijker worden, want zij ontwaarden de Eeklobon onmiddellijk samen met de klant aan de kassa en ontvangen zo automatisch hun betaling na één week.

Vanaf 1 oktober verkopen de Eeklose balies van het stadhuis, het stadskantoor en het STIP de nieuwe Eeklobon. Deze opvolger van de WIEKIE-bon kan er aangekocht worden in waarden van € 10 en € 25. Bij online aankopen kan je de waarde van je Eeklobon kiezen vanaf € 10 of verhoogd per schijf van € 5. Nieuw is ook dat de Eeklobon in verschillende keren, en dus bij verschillende handels- of horecazaken, kan ingeruild worden.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw jasje. Een mooie cadeaukaart verpakt in een stijlvolle geschenkenveloppe is zo klaar om cadeau te doen. De cadeaukaart draagt het beeld van de Herbakker en de slogan ‘de hele stad in één geschenk’.

Ondertussen blijven de WIEKIE-bonnen die nog geldig zijn gedurende het komende jaar inruilbaar bij de deelnemende zaken van het WIEKIE-bonsysteem. Het systeem van de WIEKIE-bon zal dus tijdelijk nog blijven bestaan naast dat van de Eeklobon, maar is dus uitdovend.

Handelaars maken de overstap en krijgen een webpagina over hun zaak De komende maand zullen de handelaars en horeca-uitbaters de mogelijkheid krijgen om de overstap te maken naar het gebruiksvriendelijk systeem van de Eeklobon. Zij zullen geïnformeerd worden over de nieuwe werking en kunnen ook een demo bijwonen op woensdag 23 september om hun eerste Eeklobon met wat begeleiding te ontwaarden. Ze dienen Eeklobonnen bij ontvangst van de klant onmiddellijk te checken op de geldigheid en te ontwaarden via een welbepaalde website. Binnen de week ontvangen handelaars en horeca-uitbaters automatisch hun geld op de rekening. Ze zullen dus geen bonnenstrookjes meer moeten bijhouden en binnenbrengen bij Stad Eeklo om hun geld te krijgen.

Maar voor de deelnemende zaken is er nog meer! Elke zaak wordt op een individuele webpagina mooi in beeld gebracht. Zo wordt het zoeken naar inruiladresjes voor de Eeklobon nog aangenamer.

Wil je de Eeklobon als betaalmiddel ontvangen in je zaak? Dat kan helemaal gratis. Neem dan contact met de dienst lokale economie van Stad Eeklo via tel. 09 218 28 91 of [email protected].

De Eeklobon is een initiatief van Stad Eeklo i.s.m. de Economische Raad.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder