Sla navigatie over

Eeklo trap't af nieuw studentenfestival

Op woensdag 7 september vindt voor de eerste keer het studentenfestival ‘(Eeklo) Trap’t Af’ plaats op de buitenterreinen van het Sportpark. 

(EEKLO) TRAP’T AF

Op woensdag 7 september vindt voor de eerste keer het studentenfestival ‘(Eeklo) Trap’t Af’ plaats op de buitenterreinen van het Sportpark (Burg. Lionel Pussemierstraat 157). Tussen 12u en 22u geven talloze (lokale) artiesten het beste van zichzelf.

Voor een symbolische euro krijgen de jongeren toegang tot het festivalterrein en naast de vele DJ-sets en optredens, wordt er ook randanimatie voorzien voor jong en iets ouder.

DJJO trapt het festival af, gevolgd door de schoolband van COLTD en DJ Michael Amani. Met Skumic, Ramzi en Dikke worden heel wat grote namen op het publiek losgelaten. DJ Snes (winnaar MNM Start 2 DJ 2013) mixed het geheel aan elkaar. DJ Merlo (winnaar MNM Start 2 DJ 2018) is ondertussen een gevestigde waarde in binnen en buitenland en komt ook bij ons knallen. Het fenomeen Gestapo Knallmuzik brengt vervolgens de après-ski naar Eeklo en afsluiten doen we met lokale DJ’s Kemo en FXDER.

Verschillende organisaties slaan de handen in elkaar om dit festival te realiseren: muziekclub N9, jeugdhuis De Route, de stedelijke jeugddienst, sportdienst en dienst evenementen, cultuurcentrum De Herbakker en Flandria Drinks. De stad financiert het evenement en zorgt ook voor materiële en personele ondersteuning. Ook de drie Eeklose secundaire scholen worden betrokken in Trap’t Af.

Het idee voor dit festival ontstond in de uitlopers van de laatste coronapiek. Alle studies bewijzen dat jongeren mentaal het hardst getroffen zijn door corona. De diverse partners willen heel graag iets terug doen en konden met de ondersteuning van de stad uitpakken met een fantastisch evenement.

Kom dus op 7 september zeker het schooljaar mee aftrappen!


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder