Sla navigatie over

De Waele geeft autodelen in Eeklo een kans

De stad is in gesprek met cambio autodelen om te zien of het haalbaar is cambio op te starten in Eeklo. Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de stad auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Ideaal geschikt voor mensen die niet zo vaak de wagen nodig hebben. Interesse om in zo’n autodeelsysteem te stappen? Laat ons dat dan weten.

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt Je kan de auto lenen om boodschappen te doen, om gerief te verhuizen of voor een daguitstap met je partner of gezin. Of voor een dienstverplaatsing ... Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan. Met cambio heb je dus een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan. Bovendien verlost cambio je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring … cambio neemt alles voor haar rekening.

Bij cambio betaal je enkel als je de wagen gebruikt, er zijn (op het bescheiden maandelijks abonnement na) geen vaste kosten. Benieuwd hoeveel geld je uitspaart door over te schakelen op cambio autodelen? Neem een kijkje op de kilometerteller van je auto. Komen er per jaar minder dan 10.000 km op de teller bij en gebruik je de auto niet dagelijks voor bv. woon-werkverkeer? Dan ben je met cambio goedkoper uit. Hoe minder kilometers op de teller, hoe groter de winst. Zo kan wie slechts 7.000 km per jaar aflegt met de auto ongeveer € 1.100 op jaarbasis uitsparen. Voor wie heel weinig rijdt (bv 3.500 km per jaar), stijgt dit voordeel tot maar liefst € 2.100 per jaar! Dit geldt natuurlijk ook voor de eventuele 2e of 3e wagen in het gezin. Surf naar www.cambio.be en maak de vergelijking tussen wat je eigen wagen kost en wat de kost zou zijn bij cambio.

Cambio in Eeklo? Daartoe hadden we graag de stem van de burger gehoord. Heb je interesse om in zo’n autodeelsysteem te stappen? Laat ons dat dan weten via het vragenformulier in het Eikenblad of via www.eeklo.be/cambio.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder