Sla navigatie over

Concessiehouder CC De Herbakker

STAD EEKLO ZOEKT CONCESSIEHOUDER CULTUURCAFE CC DE HERBAKKER

In januari 2024 gaan de deuren van cultuurcentrum De Herbakker na de verbouwingswerken terug open. De stad wil dan ook het bijhorende cultuurcafé openen. Stad Eeklo geeft het cultuurcafé in concessie.

Het cultuurcafé vormt een belangrijke radar in de cultuurwerking; het is het kloppend hart van het bruishuis, en bij uitbreiding van de gehele cultuursite op en rond het Herbakkersplein. Het cultuurcafé kan de belangrijke rol vervullen als een centraal ontmoetingspunt voor de bezoekers van de Kunstacademie, het cultuurcentrum en de bibliotheek. Het cultuurcafé geeft op die manier een levendige dynamiek aan de cultuursite op het Herbakkersplein.

Stad Eeklo is daarom op zoek naar een cultuurminnende concessiehouder die de uitbating van het cultuurcafé in CC De Herbakker op zich neemt. De concessie omvat de uitbating van het cultuurcafé met bijhorende levering van dranken, versnaperingen, lichte snacks en/of warme of koude maaltijden.

De concessieopdracht heeft een looptijd van 12 jaar met ingang van 1 januari 2024, en is tweemaal met drie jaar verlengbaar. Op 11 januari 2024 vindt de plechtige opening plaats, en daarop volgend zwaaien  in het weekend van 13 en 14 januari 2024 de deuren wagenwijd open voor het publiek. Dit zijn de eerste opdrachten voor de concessiehouder.

Kandidaten kunnen hun offertevoorstel digitaal indienen via het e-tendering platform. De offertes dienen ten laatste op 15 september 2023 om 12.00 uur ingediend te zijn. De leidraad voor het indienen van een offerte is ook te vinden op www.eeklo.be/concessie-herbakker. Voor inlichtingen met betrekking tot de procedure kunnen de inschrijvers terecht bij mevr. Sofie Loridan, diensthoofd aankoop (09 278 28 22 of [email protected]).

Verbouwingswerken

Momenteel zijn de verbouwingswerken aan CC De Herbakker volop aan de gang. In de zomer zal het cultuurcentrum een gesloten ruwbouw zijn, en wordt de binnen vloerafwerking geplaatst. Het binnen schrijnwerk en de schilderwerken worden in de laatste fase opgenomen.

De opleverdatum is 17 oktober 2023.

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder