Sla navigatie over

CC De Herbakker lanceert Zet mij in CC

CC DE HERBAKKER LANCEERT OPROEP “ZET MIJ IN CC” IN KADER VAN OPENINGS- EN VERJAARDAGSWEEKEND

Seizoen 2023-2024 van CC De Herbakker wordt een bijzonder en feestelijk seizoen! Niet alleen kijken we reikhalzend uit naar de opening van ons vernieuwd en gerenoveerd cultuurhuis in januari 2024, maar we vieren komend seizoen ook het dertigjarig jubileum van CC De Herbakker. In 1993 opende CC De Herbakker voor het eerst de deuren. Het cultuurcentrum dankt zijn bestaan aan de talloze bezoekers en verenigingen die gedurende al die jaren over de vloer kwamen. Daarom lanceren we nu al een oproep zodat zij tijdens het openings- en verjaardagsweekend in de schijnwerpers kunnen staan. Ook de oproep voor een concessionaris voor het cultuurcafé, het kloppend hart van het cultuurcentrum, zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Open call “Zet mij in CC”

Het verjaardags- en openingsweekend van 13 en 14 januari 2024 wordt een marathonfeest waarbij het jubileumgetal 30 centraal staat: 30 activiteiten die minimum 30 minuten duren, doorheen het hele gebouw, gedurende 30 uren, kortom 30x30x30.

Talentvolle lokale artistieke duizendpoten, vrijetijdskunstenaars, (semi-)professionele kunstenaars en verenigingen krijgen dat weekend de kans om alle ruimtes van het gerenoveerd cultuurcentrum in te nemen. Heb jij een leuk idee voor 30x30x30? Meld je dan uiterlijk tegen 15 augustus 2023 aan via www.ccdeherbakker.be. Een werkgroep selecteert de ingediende voorstellen en stelt daaruit een programma samen van 30 activiteiten. In september verneem je of jouw voorstel al dan niet werd weerhouden. Het cultuurcentrum streeft ernaar zoveel mogelijk mensen een plek te geven.

Seizoenpresentatie en start ticketverkoop
Behalve het openings- en verjaardagsweekend, heeft CC De Herbakker nog veel meer in petto tijdens dit feestseizoen. Wie het volledige feestseizoen als eerste wil ontdekken, is van harte welkom op de seizoenspresentatie Fast Forward op donderdag 15 juni om 19.00 uur of 20.00 uur (twee presentatiemomenten) in de Kunstacademie. Het team van het cultuurcentrum geeft een woordje uitleg; voor- of nadien kan je genieten van een hapje en drankje. Reserveer je gratis ticket via www.ccdeherbakker.be.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder