Sla navigatie over

Bedrijfsfilm Stad Eeklo

WIL JIJ OOK MEEWERKEN AAN HET EEKLO VAN MORGEN?

Jong talent heeft niet altijd een duidelijk beeld van hoe een lokaal bestuur in z’n werk gaat, maar net als een privéonderneming is een lokaal bestuur een professionele organisatie.

Om het brede spectrum van z’n werking duidelijk te maken, heeft het lokaal bestuur Eeklo een nieuwe bedrijfsfilm gelanceerd op hun website en sociale media. Op die manier willen zij potentiële kandidaten tonen hoe het er aan toe gaat en welke diverse diensten het lokaal bestuur allemaal aanbiedt.

Onze werking is zodanig breed, dat er voor alle soorten profielen mogelijkheden zijn naar tewerkstelling. Zo werken we aan stedelijke ontwikkeling en onderhoud, engageren we ons om er voor al onze burgers te zijn via sociale dienstverlening, maar natuurlijk hebben we ook heel wat jobs achter de schermen, die dagelijks het beleid van onze stad mogelijk maken.

Werken bij het lokaal bestuur is dus niet alleen zeer divers, daarnaast heeft het lokaal bestuur ook oog voor talent en zetten zij alles in om dat talent verder te ontwikkelen. Hun uitgebreide mogelijkheden tot het blijvend volgen van opleidingen zorgt ervoor dat medewerkers gedurende hun loopbaan steeds de mogelijkheden hebben om verder te ontwikkelen.

Wat maakt werken aan een lokaal bestuur aantrekkelijk? Wat biedt de stad Eeklo allemaal aan en wat is hierin de rol van de ambtenaren? Neem nu een kijkje achter de schermen van het lokaal bestuur Eeklo als werkgever!

Het vinden en aanwerven van nieuwe medewerkers is vandaag moeilijk voor alle werkgevers. Daarom moeten wij, als stad Eeklo, alles uit de kast trekken om ons te profileren als goede werkgever. Op een flitsende manier willen we met deze bedrijfsfilm tonen dat werken in een lokaal bestuur veelzijdig en boeiend is, dat iedere medewerker mee bouwt aan het Eeklo van morgen en ten dienste staat van onze burgers. Bekijk onze vacatures en kom deel uitmaken van ons team.

Je kan de bedrijfsfilm bekijken via www.youtube.com/watch?v=GB-CIaGVgyM&t=1s


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder