Sla navigatie over

'T Trapt af Studentenfestival met Gustaph

GUSTAPH VERVOLLEDIGT DE LINE-UP VOOR TRAP’T AF

Op vrijdag 8 september vindt voor de tweede maal het studentenfestival ‘(Eeklo) Trap’t Af’ plaats op het terrein achter het Sportpark (BL Pussemierstraat 157). Tussen 15.30 uur en middernacht geven talloze (lokale) artiesten het beste van zichzelf.

Maxime, Groen Genoeg, R3ckless, Berre, Nina Black, TFLEX en Manz werden al aangekondigd, maar we hielden nog een plaatsje voorbehouden op de affiche voor een surprise act.

Niemand minder dan Gustaph maakt nu onze affiche compleet. Tot zijn eigen verbazing mocht hij ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival waar hij een fantastisch resultaat behaalde met ‘Because of You’!

De 42-jarige songwriter, producer en lichtjes fenomenale zanger was zeker niet aan zijn debuut bezig. Al op zijn achttiende tekende hij zijn eerste platencontract als Steffen en veroverde hij met ‘Gonna Lose You’ de hitlijsten. Nadien volgden nog vele hits.

Een prachtige naam dus, die niet mocht ontbreken op de affiche!

Alle info over het studentenfestival kan je terugvinden op www.eeklo.be/traptaf. Tot dan!

Schepen van onderwijs Koen Loete: “We zijn blij dat het geheim wapen van Hooverphonic (dixit Alex Callier) wordt ingezet op ons welkomstfestival voor de scholieren en studenten in Eeklo. Ook met de figuur en het lied van Gustaph geven we een duidelijk signaal dat Eeklo een inclusieve stad is.”


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder