Sla navigatie over

23 januari 23 Start Mandeweegsken-Korte Moeie-IJzerstraat

START WERKEN MANDEWEEGSKEN – KORTE MOEIE – IJZERSTRAAT

Op 11 januari 2023 gaan de riolerings- en wegenwerken van start in de Korte Moeie, IJzerstraat en Mandeweegsken. Zowel de weg als de riolering wordt vernieuwd en opnieuw ingericht. De nutswerken in de Korte Moeie en in de IJzerstraat werden eerder al uitgevoerd.

De werken worden uitgesteld van dit najaar naar 11 januari 2023 door overmacht bij aannemer ‘De Witte Aannemingen’, die met moeilijkheden kampt rond onder andere laattijdige leveringen en personeelstekorten. Stad Eeklo gaat akkoord met dit uitstel: starten met een beperkte bezetting op de werf zou zorgen voor te weinig vooruitgang van de werken en voor frustraties bij de omwonenden en ondernemers in de buurt.

Om de belanghebbenden correct in te lichten wordt er verdere duiding gegeven over het verloop en de planning van de werken tijdens een infovergadering op 16 november om 19.30 uur in het Stadskantoor, Industrielaan 2 in Eeklo. Op die avond zullen zowel de aannemer, het studiebureau, Aquafin, Riopact en Stad Eeklo de aanwezigen te woord staan.

Alle geïnteresseerden kunnen hun aanwezigheid bevestigen door een mailtje te sturen naar [email protected]


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder