Sla navigatie over

10 jaar Kubiek

JEUGDCENTRUM KUBIEK BESTAAT 10 JAAR

Het Eeklose jeugdcentrum Kubiek bestaat 10 jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Het jeugdcentrum huisvest de stedelijke Jeugddienst, jeugdhuis De Route, de regionale Meetjesman en het is ook de uitvalsbasis van N9 voor hun concerten. De verschillende partners slaan de handen in elkaar om er een mooie en jeugdige avond van te maken.

Vanaf 16.30 uur zijn kinderen, jongeren, ouders, partnerorganisaties, buurtbewoners en met uitbereiding de hele Eeklose bevolking welkom om samen met ons te genieten. Tussen 16.30 uur en 19 uur vindt er een wintermarkt plaats met hapjes en drankjes en animatie van Radio Topkaas. Ondertussen worden uiteraard ook de jongsten niet vergeten en zorgen Klutske en Theater Savooi voor leuke kinderanimatie. Om 19.15 uur heffen minister Benjamin Dalle, schepen Filip Smet en burgemeester Luc Vandevelde het glas op de voorbije 10 jaar. BrazzMatazz zorgt met een 18-koppige blazersband voor een feestelijk optreden. Afsluiten doen we met DJ’s My Local Boysband en DJ FXDER.

Het evenement is gratis en alle opbrengsten van verkopen van hapjes en drankjes worden geschonken aan De Warmste Week, waar dit jaar kansarmoede centraal staat. Laat het nu net dat thema zijn dat medewerkers van het jeugdcentrum een warm hart toedragen. Iedereen is dan ook welkom in het jeugdcentrum en zijn diverse werkingen, activiteiten en evenementen.

 Meer info op www.eeklo.be/10jaarkubiek  of op de jeugddienst (Kerkstraat 121).


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder